دانشگاه خواجه نصیر فعلا غیرحضوری است / وضعیت بقیه دانشگاه‌های تهران مشخص شد اخراج ۳ دانشجوی صنعتی شریف و شهید بهشتی تایید شد / اسامی و جزئیات محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی از ۲۸ شهریور استقرار پلیس زن مقابل مدارس دخترانه / ۴ منطقه با بیشترین ازدحام ترافیکی زمان شروع کلاس‌های دانشجویان جدیدالورود اعلام شد / جزییات  دانشگاه‌ها از چه روزی باز می‌شوند؟ تاریخ شروع کلاس‌ها در سال ۱۴۰۵ کاظمی: رژه جان فدایان باعث عزت و اقتدار ایران است مهلت ثبت‌نام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته تا ۲۸ شهریور تمدید شد وزیر بهداشت:واکسن آنفلوآنزا اواخر شهریور از چین و روسیه وارد کشور می‌شود دستور ویژه برای رسیدگی به پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در سیمون بولیوار 473000 خدمت اورژانس در ایام جنگ/ روایت تلخ میعادفر از حمله 9 اسفند نشانه‌های ابتلا به زیرسویه کرونا، علائمی که ۳ تا ۵ روز طول می‌کشند مدیر روابط عمومی وزارت علوم: وزیر علوم نگفته است کلاس‌ها «در هر شرایطی» حضوری برگزار می‌شود پیش‌بینی هوای تهران در پنج روز آینده؛ گرد و خاک به پایتخت برمی‌گردد دستگیری مرد بانفوذ در بازار‌های تهران! این کلاهبردار را می‌شناسید؟ زمان بارش‌های پاییزی اعلام شد | آغاز بارش‌های پاییزی از هفته سوم مهر ۱۴۰۵

اعتراض معلمان حق التدریس به حقوق ۸۰۰ هزارتومانی شان

اعتراض معلمان حق التدریس به حقوق ۸۰۰ هزارتومانی شان یکی از معلمان حق‌التدریسی می‌گوید: من با کارشناسی ارشد و بعد از ده سال سابقه‌ی کارِ معلمی ۸۰۰هزار تومان حقوق می‌گیرم. قرارداد‌های ما کوتاه مدت است و آموزش و پرورش هیچ تعهدی در قبال ما برعهده نمی‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 06
کد خبر: ۱۲۰۹۱۵
اعتراض معلمان حق التدریس به حقوق ۸۰۰ هزارتومانی شان

به گزارش راهبرد معاصر، جمعی از معلمان حق‌التدریس استان ایلام، از مطرح نشدن طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در صحن علنی مجلس ابراز نگرانی کردند و گفتند: نگرانیم مافیای پیمانکار با لابی‌گری، مانع تصویب طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در مجلس شوند. قرار بود چند هفته پیش این طرح با گرفتن رأی نمایندگان به صورت دوفوریتی به صحن ارائه شود که متاسفانه هنوز مسکوت مانده است.

یکی از این معلمان می‌گوید: من با کارشناسی ارشد و بعد از ده سال سابقه‌ی کارِ معلمی ۸۰۰هزار تومان حقوق می‌گیرم. قرارداد‌های ما کوتاه مدت است و آموزش و پرورش هیچ گونه تعهدی در قبال ما برعهده نمی‌گیرد. به همین دلیل اگر بابت دستمزد پایین اعتراض کنیم به راحتی می‌گویند بروید!

به گفته‌ی این معلمان؛ آموزش و پرورش به آن‌ها نیاز دارد، اما حاضر نیست به شکل منصفانه‌تری آن‌ها را به خدمت بگیرد. یک از این معلمان حق التدریسی می‌گوید: من سه پایه تدریس می‌کنم و ۴۰ دانش‌آموز در کلاس با پایه‌های مختلف دارم. آموزش و پرورش می‌داند تدریسِ این تعداد دانش‌آموز در یک کلاس آن هم با پایه‌های مختلف کار بسیار سختی است. جدا از اینکه این موضوع کیفیتِ کار را پایین می‌آورد، حقوق زیر یک میلیون تومانی‌ای که به ما می‌دهند انگیزه‌ای برای ما باقی نگذاشته است. آیا این انصاف است؟

آموزش و پرورش سالهاست کمبود نیروی معلم خود را با معلمان خرید خدمات، حق التدریسی، نهضتی، سرباز معلم و پیش دبستانی جبران می‌کند. این معلمان حداقل حقوق وزارت کار را نیز دریافت نمی‌کنند و بسیاری از آن‌ها حقوقشان به یک و نیم میلیون تومان هم نمی‌رسد. این درحالیست که آن‌ها باید هزینه‌ی رفتن به مناطق محروم و دور افتاده را از جیب خودشان بپردازند.

در حال حاضر بسیاری از نیرو‌های پیمانکاری منتظرند ببینند آیا طرح مجلس برای ساماندهی استخدام کارکنان دولت تصویب خواهد شد یا نه و اگر تصویب شود چه کسانی مشمول آن می‌شوند. براساس این طرح؛ کارگران شاغل در نهاد‌های دولتی، نیمه‌دولتی، خصولتی و عمومی با گذراندن مراحلی تبدیل وضعیت می‌شوند و مهم‌تر آنکه شرکت‌های پیمانکاری نیز حذف خواهند شد.

پیشتر، ولی اسماعیلی (رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس) در گفتگویی از تلاش برای جمع آوری ۵۰ امضا برای تصویب دو فوریت این طرح در مجلس خبر داده بود؛ وعده‌ای که تاکنون محقق نشده و باعث نگرانی بسیاری از نیرو‌های پیمانکاری شده است./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار